Гледайте трети сезон на сериала „Тайнствени афери”от понеделник до петък от 22.30 ч. по Нова

Пейпър Перабо отново влиза в образа на най-чаровната агентка на ЦРУ в трети сезон на сериала „Тайнствени афери”, чиито епизоди зрителите могат да гледат от понеделник до петък от 22.30 ч. по Нова.

Макар че героинята на Перабо – агент Ани Уокър, е вече опитен разузнавач, в третия сезон на „Тайнствени афери” тя отново ще се сблъска със серия казуси, които ще поставят на изпитание съвестта ѝ. Наред с кариерата си Ани се опитва да балансира не по-малко трудния си личен живот, разчитайки на подкрепата на нейния партньор в службите – Оги. Самият Оги също се изправя пред проблеми, когато разкрива пред приятелката си Паркър, че е агент на ЦРУ, което довежда до тяхната раздяла.

Междувременно заплетените случаи в работата на Ани и Оги не спират. Още в първия епизод Ани се опитва да открие предател, който е убил един от нейните колеги. Впоследствие тя заминава заедно с Оги за Испания, където трябва да открие опасен компютърен вирус, предизвикал интереса и на китайското разузнаване. Започва бясна надпревара, която отвежда агентката в крайна сметка в Африка, където тя отново среща Паркър…

Не пропускайте приключенията на Ани и Оги в сериала „Тайнствени афери” от понеделник до петък от 22.30 ч. по Нова.