Интервю с Мирян, след като напусна сцената на шоуто малко преди финала

Мирян Костадинов, който се сбогува със сцената на X Factor малко преди финала, разкрива за какво мечтае след шоуто. В следващото интервю талантът признава, че иска да се реализира в България и е готов да се отдаде на следващи музикални проекти. 

С Георги Бенчев бяхте на елиминации, след като предишната вечер пяхте в дует. Какво беше усещането да се изправиш срещу човека, с когото си пял предната вечер?
Излизането на елиминации срещу когото и да е никак не е леко. Особено в случая, когато човекът, с когото сте в двубой, е твой близък приятел. Но за сметка на това се радвам, че направихме добро шоу и макар в елиминационната вечер успяхме да покажем своята индивидуалност и да се забавляваме, както винаги досега. Стискам много палци на Бенчев и му пожелавам много успехи занапред.

Журито каза, че си открил отново себе си. Смяташ ли, че е имало момент, в който наистина си се изгубил? 
Не мисля, че някога съм се губил. Но определено е имало моменти, в които думите на журито или негативните коментари в интернет са ме карали да попадам на място, на което не мисля да се връщам никога. За сметка на това обаче именно тези преживявания ме научиха да бъда много по-силен и да приемам нещата много по-лесно. 

На какво те научи X Factor? 
Да не се отказвам от мечтите си независимо колко препятствия са поставени по пътя ни натам. Срещнах много трудности, но съм горд, че успях да ги преодолея благодарение и на хората, които ме подкрепят. 

Би ли се върнал отново в Англия? 
Не мисля да се завръщам в Англия в близко бъдеще. Вярвам, че бих могъл да се реализирам в моята родина, както и че има много хора, които биха се радвали да слушат мои песни в национален ефир.

Какво е първото нещо, което ще направиш след напускането на шоуто?
Ще вляза в студио и ще започна работа по бъдещи музикални проекти.