Датата и мястото се пазят в тайна до неделя, 1 февруари

Певицата Мария Илиева, която в момента е съдия в X Factor, сподели във Facebook страницата си, че подготвя грандиозен концерт в София. Певицата запази датата и мястото в тайна до 1 февруари, но разкри, че концертът ще се казва Играя стилно и ще бъде уникално преживяване за феновете. На сцената до нея ще бъдат някои от най-добрите български музиканти, а гост-изпълнителите ще са сред най-обичаните имена на българската сцена.

За последните няколко години българската поп кралица има стотици клубни изяви, препълва залите и летните театри на големите градове на страната и е специален гост на световното турне на португалската мегазвезда Тони Карейра на трите му концерта в зала „Олимпия” в Париж и два в 20-хилядната Арена Атлантико в Лисабон.

Концертът на Мария Илиева „10 години Лунен сън” в зала Фестивална в София е определян от публика и критика като „събитие за българската музикална сцена”. С предстоящия си концерт певицата обещава да вдигне летвата още по-високо.

Концертът на Мария Илиева „Играя стилно” несъмнено ще влезе в календарите на всички меломани, а датата и мястото ще бъдат обявени във Facebook профила на звездата на  1 февруари, когато тя лично ще подари 10 билета на най-верните си фенове. Как точно ще стане това, ще бъде ясно в неделя на http://www.facebook.com/mariailievaofficial.