Вижте какво още разказаха Невена, Иво и Пламен, Михаела и Славин преди полуфинала на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Броени часове остават до полуфинала на X Factor, когато талантите Невена, Иво и Пламен, Михаела и Славин ще се борят за място на финала. Директни елиминации тази вечер ще определят тримата, които ще излязат един срещу друг на големия финал в X Factor на 9 февруари. 

„Не вярвах, че ще стигна дотук - на една крачка от финала”, заяви Невена пред екипа на „На кафе”. Тя призна, че е притеснена преди изпълнението й на „Сбогом, моя любов” на легендарния Васил Найденов, който ще бъде гост в шоуто. „Това е голяма отговорност за мен”, обясни Невена.

За емоциите си преди полуфинала разказаха и Иво и Пламен. „Готови сме да изпълним най-големия български хит на „Щурците” - „Среща”, както и хита на Майкъл Джексън Beat It”, категорични са те. 

За концерта усилено се готви и Михаела. „За мен е огромна чест да изпея една от най-хубавите песни на Лили Иванова - „За тебе бях”. Затруднява ме начинът й на изпълнение, на изразяване. Както във всяка песен, е много трудно да вникнеш в текста и да предадеш емоцията”, разказа тя. 

Предизвикателство на сцената очаква и Славин, който ще представи песента „Уморени крила” на Дони и Момчил. „Това е сред най-любимите ми български песни и е предизвикателство да я изпея, когато знам, че Дони слуша”, призна Славин. 

Вижте във видеото какво още разказаха талантите пред екипа на „На кафе”, броени часове преди да излязат на сцената за полуфинала на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.