Можете да се включите в кастинга, като се запишете в сайта на шоуто

Предаването „Господари на ефира” по Нова обяви официално поредния кастинг за Адреналинки. След три години на екран Вики, Ками и Пепи ще бъдат „наследени” от най-усмихнатите и чаровни танцьорки, които се преборят за титлата „Адреналинка”. 

Продуцентът Джуди Халваджиян очаква оспорвана битка между кандидатките. Условията са добре известни - ако изглеждате добре, имате прекрасна усмивка и танцови умения, можете да се включите в кастинга, като се запишете в сайта на шоуто тук

За няколко момичета сцената на „Господари на ефира” вече се превърна в трамплин към сбъдване на мечти у нас и в чужбина. Безспорно най-успешната (засега) Адреналинка е Евгения Радилова - Ени, която има повече от впечатляващи успехи в САЩ - постановки на Бродуей, участие в реклами, филми и сериали, сред които „Закон и ред”. 

Жанета Танева сбъдна мечтата си да бъде водеща в национален ефир. В момента тя е млада майка, което не я спря да стане част от предизвикателството „И аз го мога” по Нова. И кариерата на Александра Енева - Алекс е еразривно свързана с ТВ бранша. След две години като хореограф на  новото поколение Адреналинки на „Господари на ефира” тя пое предизвикателството да подготвя танците в хитовите предавания  X Factor и „Като две капки вода” по Нова. 

Междувременно „Господари на ефира” в понеделник достигна гледаемост от 32.48% дял от зрителите. Данните са на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България (Nielsen Admosphere Bulgaria), за часовия слот от 23:10 до 23:42 ч. при зрителите в активна възраст 18-49 години. За сравнение по същото време втората конкурентна телевизия достига 20.23 %.