Гледайте екшън-фантастиката „Джурасик парк 3” тази вечер от 22.50 ч. по Нова

Динозаврите отново превземат ефира с екшън-фантастиката „Джурасик парк 3” тази вечер от 22.50 ч. по Нова. В  третата част на култовата поредица режисьорът Джо Джонстън поема творческата реализация от ръцете на Стивън Спилбърг, като продължава и доусъвършенства стилистиката на именития си предшественик.  Сам Нийл се завръща като спциалистът палеонтолог доктор Алан Грант.

В „Джурасик парк 3” ученият е примамен от богатата двойка Пол и Аманда Кърби на обиколка със самолет над един от островите на Коста Рика, населен с жестоки, генетично създадени динозаври. След като самолетът им се разбива, става ясно, че семейство Кърби всъщност търсят сина си, изгубен след инцидент с парапланер. Заклещени на острова, Грант и спътниците му откриват болезнени истини - някои от чудовищата са придобили по-напреднали способности за общуване, а ужасяващият Тиранозавър Рекс вече има по-едър и смъртоносен съперник...

Ще успеят ли доктор Грант и смейство Кърби да се справят с динозаврите и да открият изчезналия си син? Ще разберем в екшън-фантастиката „Джурасик парк 3” тази вечер от 22.50 ч. по Нова.