„Черешката на тортата”, хитовият сериал „Скорпион”, специално издание на Новините на Нова в 22.00 ч. и нов час на „Господари на ефира” в лятната програмна схема от днес

Лятната програмна схема в ефира открива 5-звездното кулинарно шоу „Черешката на тортата”, което триумфално се завръща в ефира тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 5-ият звезден сезон ще зарадва зрителите всяка делнична вечер с нова доза кулинарни умения, гарнирани с добро настроение.

Поп фолк певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей са първите участници в новия сезон. Специални мисии, множество изненади и неочаквани срещи очакват и участниците, и зрителите, а представянето на звездите ще проследи и оцени кулинарният виртуоз шеф Манчев, който отново е главно действащо лице и съветник в „Черешката на тортата”.

Хитовият сериал „Скорпион”, който е дело на създателите на „Бързи и яростни” и „Хавай 5-0”, започва точно час след това. В премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. предстои неочаквана среща с Уолтър О’Брайън - човека с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, който само на 13 години хаква компютърната система на НАСА. Но режисьорът на „Бързи и яростни” Джъстин Лин веднага връща в настоящето, в което Уолтър и екип от гении чудаци са последната линия на защита срещу високотехнологичните заплахи на съвременната епоха. Бъг в компютърната система на летище Лос Анджелис, заплашващ приземяването на десетки самолети, е първата правителствена задача за „Скорпион". Как ще се справят гениалните чудаци - не пропускайте „Скорпион” тази вечер от  21.00 ч. след премиерата на „Черешката на тортата“.

Тази вечер стартира и специалното лятно издание на Новините на Нова в 22.00 ч., за да отговори на изискванията на зрителите да получават най-важните новини в удобно за тях време. За втора поредна година Нова пуска специално лятно издание на Новините, а Ани Салич и Николай Дойнов всеки делничен ден ще представят най-важното от страната и света два пъти в телевизионния праймтайм - в 19.00 и в 22.00 ч.

Винаги в крак с актуалните тенденции и в унисон с календара „Господари на ефира” също пренарежда програмата си и от тази вечер е с нов начален час – 22.30 ч. Половин час по-късно Нова ще зарадва зрителите с още едно премиерно заглавие. От 23.00 ч. зрителите ще могат да гледат първия епизод на комедийния сериал „Почти законно”, където звездата Сара Шахи ще промени представата за съвременните адвокати.

Не пропускайте премиерите през лято 2015 в ефира на Нова.