Новият сезон на Национална лотария започва през есента и вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии

Екипът на Национална лотария посети село Петково, за да се срещне с поредния голям късметлия. Нейното име е Зорница Павлова и благодарение на билета „Печалба за цял живот” тя участва в телевизионните игри на Национална лотария, където спечели нов автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета”. 

„Емоцията е голяма. В предаването е много по-различно, отколкото вкъщи”, споделя късметлийката. „В днешно време не всеки може да си позволи нов автомобил”. След като получава наградата си директно от шоурума на представителя, Зорница продава старата си кола. По-голям, луксозен и удобен е новият автомобил, в който младата майка вече е сложила и детското столче на едногодишния си син. 

„След предаването и печалбата вече се чувствам много по-голяма късметлийка. Едно такова изживяване наистина променя мисленето на човек”, казва Зорница.

Новият сезон на предаването започва през есента и вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.