Не пропускайте началото на телевизионната игра днес от 18.00 ч. по Нова

Обичаната телевизионна игра „Сделка или не” се завръща със своя 10-и юбилеен сезон, посветен на изненадите, от понеделник до петък от 18.00 ч. по Нова. Предаването ще отбележи годишнината си със специални игри и нови изненади от Банкера за участниците и зрителите всяка седмица.

През този сезон шансовете на желаещите да  участват в играта ще се удвоят, а в студиото ще царува отборен дух. Чрез специални игри на Facebook страницата на предаването ще бъде избиран на случаен принцип с жребий един от участниците, дали верен отговор, който ще  получи шанса да се изправи срещу Банкера и да чуе от Румен Луканов емблематичния въпрос „Сделка или не?”. Но той няма да играе сам, а в екип с друг, редовен участник в предаването, който ще бъде изтеглен от компютъра на „Сделка или не ” в студиото. Банкерът ще удвои сумата за тяхната игра, а голямата награда ще достигне до 200 000 лева.

Но дали двамата ще се обединят, за да победят Банкера? И ще успеят ли да си разделят спечелените пари, съгласно условията на играта, за по-малко от 30 секунди? Отговорите ще научим в 10-ия юбилеен сезон на „Сделка или не” от понеделник до петък от 18.00 ч. по Нова.