Домакинята е решена да надмине рецептата за лучник на Мая Бежанска в кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Петимата звездни участници в „Черешката на тортата” тази вечер се отправят към село Борима в Троянския балкан. Именно там е старата семейна къща на домакинята Теди Кацарова, където тя очаква гостите си Коцето Калки, Мая Бежанска, Ернестина Шинова и Камен Воденичаров. 

След като в предния епизод на кулинарното риалити Мая Бежанска очарова всички с трапезата във вилата в село Смочево, днес Теди е решена да надмине нейната рецепта за лучник и да приготви незабравима вечеря. В подготовката с ценни съвети се включва и журналистът Георги Милков, който е неин близък приятел.

Сред изненадите на вечерта отново е музикален съпровод за гостите, както и специално посрещане с домашна греяна ракия. Какъв лучник ще приготви Теди Кацарова, кой ще спечели кулинарния дуел и с какво още ще изненада домакинята?

Не пропускайте епизода от новия сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Следете Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, както и Facebook страницата на предаването, а епизодите гледайте отново в NovaPlay