Отговора само в „Здравей, България” в сряда от 6.20 ч. по Нова

На 27 април, сряда, в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” ще видите на живо как Пазарджик приема забраната за бурките и как реагира на това махалата. След последното развитие на дебата за новия изборен кодекс водещите Ани Цолова и Виктор Николаев пък задават въпросите „Как ще гласуваме и ще ни наказват ли, ако не го направим?”. Отговаря Цветан Цветанов. В предаването ще видите още:

Защо деца се превръщат в убийци? Кои са нападателите на възрастни хора от последните дни?

„Дръжте крадеца” - как клиенти обират сервитьорка.

Сняг в края на април. Ще бъде ли студено за празниците?

Гняв след престъплението. На живо от Горна Оряховица - Приятелите на убитата заради ревност 16-годишна Десислава в търсене на справедливост.

Набедените за палежа на заведение отговарят.

„Брат ми е супер звезда, аз съм супер зле”. А в живота той е млад гений- историята на един от главните герои на хитовия интернет сериал „Не така, брат”?

В разгара на Страстната седмица: Българският Патриарх Неофит пред Лора Крумова.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” с Ани Цолова и Виктор Николаев в сряда от 6.20 до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил.