Двамата влязоха в схватка още преди официалния им мач през нощта на 7 май по Diema Sport HD

Кубрат Пулев и Дерек Чисора влязоха в кратка схватка на втората пресконференция за техния мач за европейската титла, който ще се състои през нощта на 7 май в Хамбург, a феновете ще могат да го гледат директно по Diema Sport HD, както и на онлайн платформата GongPlay.

Чисора е известен с провокациите си преди своите двубои, а срещу Кобрата не пропусна да демонстрира своенравния си характер, отбелязва Gong.bg. Двамата боксьори стояха заплашително с опрени чела едно в друго, когато англичанинът използва ръцете си и опита да свали Пулев на земята. Кубрат реагира веднага и дори бе готов да удари съперника преди все пак двамата да бъдат разтървани.

„Няма да позволя цирковете на Чисора да ме разконцентрират", коментира Кубрат Пулев. . „Аз съм по-добър боксьор от двамата. Направих добър лагер. Готвих се дълго, дори прекалено дълго за съперник като него. Не казвам, че е слаб, но аз готов за всичко”, категоричен бе Кубрат.

 „Концентриран съм върху този мач и върху този съперник. Не мисля за друго. Естествено искам отново да се бия за световната титла. Но за това ще говорим и ще анализираме с треньора ми след срещата”, каза още 34-годишният Пулев, който има 22 победи и само една загуба от Владимир Кличко. 

32-годишният Чисора, който има 25 победи и 5 загуби като професионалист, пък се закани да нокаутира българина преди края на 12-рундовия двубой.

Не пропускайте двубоя за европейската титла на Кобрата с Чисора на 7 май от 23.55 ч. по Diema Sport HD и онлайн платформата GongPlay.

Снимка: Team Sauerland