Джулия Робъртс, Дженифър Анистън и Кейт Хъдсън в една разтърсваща комедия с незабравим сюжет

Броени дни след световната си премиера атрактивното заглавие от Лента – „Денят на мама”, прави своя кино дебют у нас на 6 май. Разтърсващата комедия от режисьора на „Хубава жена” и „Денят на влюбените” Гари Маршал събира цяло съзвездие от холивудски звезди, сред които са Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън и още много любими актьорски имена. 

В центъра на забавната и очарователна романтична комедия „Денят на мама” е първата любов на всеки от нас, а смехът и невъзможните обрати са гаранцията за добро настроение. Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън, Джейсън Судейкис и Брит Робъртсън са звездите в тази заплетена история за група жени, обединени от едно много важно нещо – майките. Майки за пръв път, самотни майки, мащехи, гей майки, отчуждени майки, отдавна загубени майки, както и майки във всички разновидности, са героите в това емоционално посвещение към връзката, която никога не може да бъде разрушена. 

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. През април двете топ филмови предложения на „Лента” в кината – „Престъпник” и „Война на дронове”, осигуриха високо напрежение и първокласен екшън за кино феновете, а една от най-касовите романтични комедии „Моята голяма луда гръцка сватба 2” донесе поредица неочаквани комични ситуации и много настроение. 

В следващите месеци зрителите ще могат да се насладят на нови хитови заглавия и дългоочакваните продължения на още от най-успешните холивудски продукции, сред които са втора част на хитовия трилър от режисьора Луис Летериер „Зрителна измама” и продължението на култовия екшън „Механик”. 

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg.