Най-интересните спортни събития гледайте на живо в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play

Манчестър Сити и Арсенал влизат в битка за третото място във Висшата лига днес от 18.00 ч. на „Етихад”, а феновете на английския футбол ще могат да проследят срещата на живо в ефира на Diema Sport и в онлайн платформата Gong Play. За „гражданите” това е последно домакинство за кампанията, а в предишните две те постигнаха победи, вкарвайки шест гола. Арсенал пък успя да спечели само веднъж при последните си пет шампионатни визити, но няма загуба в предишните си пет мача със Сити при три победи. Голямата загуба за мeниджъра на „гражданите” Пелегрини, който ще се появи в последния си домакински мач на „Етихад”, е липсата на белгийския национал и капитан - Венсан Компани, който се контузи в 1/2-финала от Шампионската лига срещу Реал Мадрид и ще пропусне Евро 2016. В Арсенал също имат леки кадрови проблеми, но Венгер ще избере най-доброто за двубоя със Сити. Аут за двубоя са Мертезакер и Окслейд-Чембърлейн.

Феновете на английския футбол могат да проследят още една среща от Висшата лига днес в ефира на Diema Sport. В 15.30 ч. Тотнъм посреща в последното си домакинство за сезона срещу Саутхемптън. Шпорите ще се стремят да запазят позицията си пред големия местен съперник Арсенал и да завършат пред него в подреждането за първи път от доста време.

Програмата на Diema Sport през неделни ден ще предложи и емоции за почитателите на хокея от 12.30 ч. със срещата между Казахстан и Русия от груповата фаза на Световното първенство 2016. Вечерта пък ще е посветена на българския футбол с двубоя между Поморие и Созопол от Б група, който започва от 20.30 ч.

Най-интересните спортни събития гледайте на живо в ефира на Diema Extra, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС