Гледайте романтичната драма от 12.30 ч. по Нова

Двама от обичаните актьори от семейната сага „Дните на нашия живот” - Алисън Суини и  Грег Вон, се събират отново на екран със звездата Едуард Аснър в романтичната драма „Втори шанс” днес от 12.30 ч. по Нова.

 Алисън Суини влиза в ролята на Джени - самотна майка, служител в центъра за спешни повиквания 911, която едва свързва двата края. Макар че все още се възстановява от скорошния си развод, Джени често флиртува по телефона с Джеф,  един от местните пожарникари. Един ден Джени получава сигнал, че Джеф е пострадал при погасяване на пожар и решава, че е време да се срещнат очи в очи. Заради контузията Джеф си търси жилище на приземен етаж, а в същото време Джени дава под наем гостната си, за да изкара допълнителни средства. Двамата заживяват заедно и скоро Джени хлътва по своя наемател. Но опасната професия на пожарникар е единственото, което кара Джени да се колебае дали да позволи на Джеф да стане част от семейството.

Дали двамата ще преодолеят трудностите в своята връзка, ще разберем в премиерната за българския ефир романтична драма „Втори шанс” днес от 12.30 ч. по Нова.