Отговора само в „Здравей, България” в сряда от 6.20 ч. по Нова

На 18 май, сряда, сутрешният блок на Нова „Здравей, България” ще се включи на живо от Казанлък, където домашен питбул напада хора за шести път, за да открие къде са стопаните на кучето и защо не реагират властите. Отново на живо в деня на матурите екипът на предаването ще провери ще се уплашат ли преписвачите от тоталния видеоконтрол. След последното развитие на обсъждането на новия изборен кодекс водещите Ани Цолова и Виктор Николаев търсят отговор на въпроса „Разбраха ли се депутатите за гласуването в чужбина?”. В предаването ще видите още:

Църковна драма - сблъсък на монаси пред храма – гледайте на живо.

Кои производители лъжат, че ни продават сирене? Изследване показва какво ядем.

Пребит ли е китаристът на Енрике Иглесиас от скинари в София?

На живо от Пловдив – защо общинарите не  забраниха бурките

Поли Генова – специален гост на Ани и Виктор след 9. И още - ще променят ли класирането на „Евровизия”, след като 300 хиляди души се подписаха за това.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” с Ани Цолова и Виктор Николаев в сряда от 6.20 до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил.