Ива Екимова, Ирина Флорин, Дичо, Иво Танев и Ирина Тенчева откриват сезона на черешите тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Точно на петия си рожден ден – 6 юни, „Черешката на тортата” излиза на сцената за седми път със звезден състав от ветерани и млади таланти. Един много различен и емоционален сезон очаква зрителите на Нова, защото за първи път в историята на предаването ще видим известни двойки и деца на звезди в действие. Всяка делнична вечер от 20.00 ч. кулинарното шоу ще изненадва, забавлява и вдъхновява зрителите с уникални идеи и кулинарни изкушения.

В седмицата на двойките всичко ще е „х 2” – и пазаруването, и готвенето, и оценяването, а гостите на масата ще са не петима, а десетима. Другата голяма изненада – за първи път в кухнята на шоуто зрителите ще видят децата на родители звезди в ролята на домакини. Освен кулинарните си способности, тийнейджърите ще разкрият пред зрителите своите скрити таланти и мечти и ще внесат в предаването нов нюанс. И докато другите почиват през лятото, след успешния трети сезон на „Кошмари в кухнята”, шеф Манчев отново ще запретне ръкави, за да продължи да помага с ценните си съвети в любимото кулинарно шоу „Черешката на тортата”.

Ива Екимова, Ирина Флорин, Дичо, Иво Танев и Ирина Тенчева ще открият сезона в първата седмица, от 6 до 10 юни, в 20.00 ч. по Нова. Общото между тях са отличните кулинарни умения, опитът и амбицията този път на всяка цена да се преборят за престижното първо място. Борбата наистина ще е оспорвана, защото всички те са страхотни готвачи, останали в подножието на върха предишния път, и сега са твърдо решени да спечелят титлата „Най-добър домакин”.

Много настроение, свежи идеи и кулинарен заряд носи първата седмица от новия сезон на „Черешката на тортата”. Конкуренцията обаче ще е толкова сериозна, че и участниците, и шеф Манчев ще се окажат на кръстопът в решението си при кого трябва да отиде голямата награда. Какви ще са изненадите на седмицата и кой ще спечели титлата „Най-добър домакин”?

Не пропускайте „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.   

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.