Как започна промяната за служителите в компанията гледайте тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Форматът „Шеф под прикритие” представи на българските зрители нов вид риалити, в което шефове на големи компании влязоха под прикритие в собствените си фирми, за да видят от първо лице какво се случва в тях. Това се реализираше без сценарий и в естествена работна среда. 

След края на всеки епизод шефовете взимаха решения за своите служители – някои биваха поощрявани, други получаваха мечтани подаръци, а трети се издигаха в йерархията на фирмата. Миналата седмица в ефира на Нова отново беше излъчен епизодът за пицарии Domino’s, а тази събота зрителите ще си припомнят историята на служителите в Walltopia. 

Това, което няма как да се види обаче, е преживяването на участниците след предаването. „Шеф под прикритие” преобърна живота ми и придаде друг смисъл. След предаването започнах отново да мечтая, да се усмихвам по-често и да вярвам в доброто. Разбрах, че ако работиш със сърце и душа, това не остава незабелязано и винаги води до положителни резултати”, разказва Маца от Walltopia. След „Шеф под прикритие” по-уверени в собствените си възможности са също Сезин и Тошко. „Бъди добър в това, което правиш, за да те забележи този, който трябва”, съветва Тошко.

Как започна промяната за служителите в компанията гледайте в епизода на „Шеф под прикритие” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.