Емил Кошлуков открива кулинарната седмица тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Поредната порция кулинарни вълнения в „Черешката на тортата” ще бъде поднесена от Емил Кошлуков, Валя Войкова, Златка Райкова, Лиляна Ангелова и Даниел Петканов – от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.

Кулинарната седмица тази вечер открива Емил Кошлуков, който ще пренесе компанията край язовир Искър, във вилата на Христо Сираков. Специално рибно меню, караоке и закачки с музикалните умения ще са в центъра на вечерта. Искри ще прехвърчат между участниците и този път, но сега главни действащи лица ще са представителите на силния пол. А участието на професионален готвач в подготовката определено ще провокира полюсни реакции в останалите.

Дани Петканов ще посрещне компанията в дома си във вторник и за първи път ще представи приятелката си. Освен с непоправимото си чувството за хумор той ще трябва да ги впечатли и с кулинарни способности. 

Със здравословно био меню и домашно приготвен хляб Златка ще изненада гостите си в сряда. Но един счупен зъб ще се превърне в темата на вечерта. Какви ще са останалите таланти и изненади, които Златка е подготвила?

Четвъртък е вечерта на Лиляна Ангелова, позната на зрителите като Лили от Биг Брадър. Сега тя ще разчита на импровизацията, за да приготви по най-добрия начин познати ястия, борейки се да заслужи престижната титла „Домакин на седмицата”.

За финал Валя Войкова ще се развихри, но не в домашна атмосфера, а в ресторант. Тя ще сподели с останалите голямата си страст – конете. Но дали с менюто и изненадата си ще успее да спечели симпатиите на гостите? Не пропускайте най-новите предложения в атрактивното кулинарно шоу и на кого шеф Манчев ще присъди титлата „Най-добър домакин”.

Гледайте „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.