Любимият тийнейджърски уеб сериал ще изненада с втори сезон още това лято

Един добре познат гений на име Мишо, спец във формулите и уравненията, ще се окаже сред най-популярните в училище – на финала на сезон 1 на първия уеб тийн сериал у нас „Не така, брат”. Поредица от събития и комични ситуации ще накарат главния герой да се чувства като звездата на отбора и доверен приятел, дори за любимата Виктория. Дали  ще се сближат красавицата и отличникът, или пък нещо ще продължава да ги разделя? Гледайте дългоочаквания отговор в края на първи сезон тук.

Добрата новина от продуцентите 7Talents е, че лятната ваканция ще бъде още по-забавна, защото скоро ни очаква и втори сезон на „Не така, брат”. Действието ще се развива именно по време на ученически лагер, а освен любимите главни герои екипът обещава и нови тийн идоли, любими за младата аудитория. 

Само преди дни, пред стотици почитатели по време на специална фен среща на „Не така, брат”, актьорите в сериала Нади и Иван представиха първото си авторско парче, посветено на тийн продукцията. Песента ще бъде продуцирана от 7Talents, като през юли се очаква и официален музикален видеоклип.
 
Само за няколко месеца наръчникът за тийнейджъри и техните родители „Не така, брат” регистрира огромен успех и забележителни резултати –  над 4 милиона гледания във Vbox7.com и други онлайн платформи. Феновете няма да скучаят до началото на новия сезон, защото две чаровни госпожици ще се погрижат за доброто им настроение – с първия уеб пародиен сериал „#Кифла” във Vbox7.com

Кои са новите герои в „Не така, брат” и какви изненади ни очакват в новия сезон – предстои да разберем съвсем скоро.