Калина Паскалева, Явор Бахаров, Моника Валериева, Ваня Джаферович и Анита Мейзер сядат на една маса

Седмица, изпълнена с много забавление и различни образи, събрани на едно място, очаква зрителите в „Черешката на тортата” от тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Кулинарните умения ще са на ниво, а изненадите и разговорите определено ще са нестандартни. Един от участниците ще съумее да спечели симпатиите на компанията, две от дамите ще влязат в скандален спор на тема имидж, а третата ще си спечели званието „на всяка манджа мерудия”.

С посрещане в хотел Калина Паскалева ще се опита да впечатли гостите си в понеделник вечер. Тя ще има серия от звездни изяви, но този път не като ПР експерт, а в ролята си на домакин в атрактивното кулинарно шоу. Във вторник Ваня Джаферович ще пренесе гостите на едно нестандартно място, свързано с футбола и ПФК Берое – в центъра на терена, на самия стадион, а за подготовката на вечерята ще разчита на ресторантa на приятел в Стара Загора. Явор Бахаров пък ще ги приеме в дома си, споделяйки с останалите уютната си „ергенска квартира”, а в четвъртък Моника Валериева отново ще заложи на домашна атмосфера и ще твори кулинарни шедьоври в свои води. В петъчната вечер Анита Мейзер, която винаги има с какво да изненада присъстващите, ще сложи престилката, за да поднесе последната за седмицата порция кулинарни изкушения.

Коя тема ще провокира най-горещата дискусия, кое ще е най-впечатляващото ястие и кой домакин ще бъде оценен най-високо от участниците и шеф Манчев? Не пропускайте седмицата на нестандартните образи и идеи – всяка делнична вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата” по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.