Как започна промяната за служителите гледайте тази неделя от 20.00 ч. по Нова

„Благодарение на „Шеф под прикритие” почувствах удовлетворение, че трудът ми е много високо оценен и разбрах каква страхотна награда ще получа. Предаването беше незабравима емоция, не съм очаквала, че нещо толкова хубаво може да ми се случи” – така Силвия описва настъпилата за нея промяна, след като в „Шеф под прикритие” влезе нейният работодател Аладин Харфан, който е основател на Aladin Foods. 

Риалити форматът изправи основателя на веригата за бързо хранене, специализирана в предлагането на дюнери, пред предизвикателството да открие пропуските в управлението на компанията си. Аладин Харфан проучи възможностите за развитието на бизнеса и опозна лично своя персонал, след като вече пет години неговият син управлява компанията. 

След края на всеки епизод шефовете във формата взимаха решения за своите служители – някои биваха поощрявани, други получаваха мечтани подаръци, а трети се издигаха в йерархията на фирмата. Силвия получи възможност да отиде на круиз и да посети Венеция, Бари, Катаколон, Миконос, Атина и Дубровник. „За тази голяма емоция искам да благодаря на целия екип на Aladin Foods и най-вече на г-н Аладин Харфан. Тази екскурзия е едно от най-хубавите ми изживявания досега”, разказва тя. „Възхищавам му се, имах възможност да го опозная и разбрах колко добър човек е”, признава на свой ред Нарт. „Разбрах, че компанията се грижи за служителите си. Научих нова професия и съм много благодарен за тази възможност”, разказва още той. 

След като в ефира на Нова отново бяха излъчени епизодите за пицарии Domino’s и компанията Walltopia, тази неделя зрителите ще си припомнят историята на служителите в Aladin Foods. Как започна промяната за тях гледайте в епизода на „Шеф под прикритие” тази неделя, 3 юли, от 20.00 ч. по Нова.