Кои ще бъдат петимата звездни тийнейджъри?

Интересни дни предстоят в „Черешката на тортата”. Тази седмица е посветена на децата – напълно новаторски проект на предаването. Петимата тийнейджъри, които ще се подвизават в кухнята на шоуто са Михаела - дъщерята на Бони, Майки - синът на ДесиСлава, Дара - дъщерята на Ива Екимова, Ясен - синът на Йоана Захариева и Аглая - дъщерята на Мая Бежанска.

Децата ще трябва да пазаруват, готвят и посрещат гостите и да се представят на ниво, тъй като победителят на седмицата ще е само един. Повечето ще заложат на домашния уют, а популярните им родители ще са най-верните им асистенти в подготовката. Защото задачата не е никак лесна, особено когато си на 14.

Ще има и още изненади  - петимата тийнейджъри, които са типични представители на своето време,  ще ни покажат живота си „зад кадър” и какво е ежедневието им в светлината на известни родители. Как са възпитани Михаела, Майки, Дара, Ясен и Аглая, какво ги вълнува, как изглеждат мечтите и страховете им, как приемат раздялата на родителите си и какви са отношенията им в семейството ще видим в „Черешката на тортата” от 4 до 8 юли, от понеделник до петък, в 20.00 ч. по Нова.

Екип на „Събуди се” отиде в кухнята на Ива Екимова, за да се срещне с две от децата. Как се справят, гледайте във видеото по-горе.

Не пропускайте „Черешката на тортата” от 4 до 8 юли, от понеделник до петък, в 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.