Децата на известните влизат в ролята на домакини и разкриват кои са най-важните неща в живота им в кулинарното шоу по NOVA

За първи път в историята на кулинарното риалити „Черешката на тортата”  тийнейджъри влизат в ролята на домакини, а пет големи родни звезди допускат телевизионен екип в домовете си и показват живота на децата си. Михаела - дъщерята на Бони, Майки - синът на ДесиСлава, Дара - дъщерята на Ива Екимова, Ясен - синът на Йоана Захариева и Аглая - дъщерята на Мая Бежанска, ще направят своя кулинарен дебют в шоуто  – от 4 до 8 юли в 20.00 ч. по NOVA.

Звездната петица тази седмица ще обере овациите на публиката, а шеф Манчев определено ще бъде приятно изненадан. Защото участниците в „Черешката на тортата” ще са най-младите, чаровните и неподправените до момента. Те ще са свежите попълнения в кухнята, бодрата смяна, която ще впечатли зрителите не само с уменията си да готви и посреща гости, но и с чар, усмивка и разнообразни интереси.

Децата ще трябва да пазаруват, готвят и посрещат гостите и да се представят на ниво, тъй като победителят на седмицата ще е само един. Повечето ще заложат на домашния уют, а популярните им родители ще са най-верните им асистенти в подготовката. Защото задачата не е никак лесна, особено когато си на 14.

Ще има и още изненади  - петимата тийнейджъри, които са типични представители на своето време,  ще ни покажат живота си „зад кадър” и какво е ежедневието им в светлината на известни родители. Как са възпитани Михаела, Майки, Дара, Ясен и Аглая, какво ги вълнува, как изглеждат мечтите и страховете им, как приемат раздялата на родителите си и какви са отношенията им в семейството ще видим в „Черешката на тортата”.

Ден преди началото на Седмицата на децата екипът на „Събуди се” засне трескавата подготовка на Дара и Михаела и вълнението на майките им Ива и Бони. Повече вижте във видеото тук>

Не пропускайте седмицата, която ще отвори нова страница в историята на кулинарното риалити. Седмицата, която ще събере пред екрана няколко поколения, в търсене на отговора кой всъщност е по-по-най? „Черешката на тортата” – от понеделник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.