В „На кафе” двамата разказаха за емоциите в кухнята

Иван Лечев и Жени Александрова-Лечева ще докажат, че са страхoтен тандем както в живота, така и в кухнята. Тази седмица те участват в кулинарното шоу „Черешката на тортата” по NOVA, където влизат в конкуренция със звездните двойки Биляна Йотовска и Димитър Димитров, Мария Гроздева и Валери Григоров, Мира Радева и Ивайло Станчев, Ренета Чавдарова и Деян Веселинов. По думите им голямо предизвикателство е да се приготви вечеря за десет души. 

„Много приятно сме изненади от компанията, всички са страхотни”, обясниха в „На кафе” Иван и Жени. Заради приятелската атмосфера двамата не усещат конкуренция в кулинарното шоу. „Приятно ни е да общуваме заедно, чувстваме се като приятели”, добави Жени. 

Как ще се представят и какви изненади са приготвили? Вижте повече във видеото от „На кафе” и следете участието им в „Черешката на тортата” по NOVA. 

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.