Звездната двойка разказа за участието си в „Черешката на тортата”

Социологът Мира Радева и мъжът до нея – бизнесменът Ивайло Станчев, разказаха подробности за представянето си в „Черешката на тортата” по NOVA. В „На кафе” двамата споделиха, че са се чувствали много добре в компанията на останалите участници в кулинарното шоу. Тази седмица те си оспорват първенството в кухнята със звездните двойки Иван Лечев и Жени Александрова-Лечева, Биляна Йотовска и Димитър Димитров, Мария Гроздева и Валери Григоров, Ренета Чавдарова и Деян Веселинов. 

„Изпитахме огромно удоволствие и се радваме, че участвахме и открихме нови приятели благодарение на предаването”, подчертаха Мира Радева и Ивайло Станчев.  

В кухнята на „На кафе” звездната двойка приготви едно от ястията, с които ще се представи в кулинарното шоу – патешко магре с фламбирани плодове. Вижте рецептата във видеото и следете участието им в „Черешката на тортата” по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.