Деси Цонева, Бойко Кръстанов, Жана Бергендорф, Лазара Златарева и Калин Вельов ще са домакини в кулинарното шоу по NOVA

Непознати специалитети от различни точки на света ще предложи кулинарното предаване „Черешката на тортата” тази седмица, а изненадите ще са в изобилие – и за участниците, и за зрителите, а най-приятно изненадан ще остане шеф Манчев. На гостите този път ще им се наложи да научат много нови неща – имена на ястия, напитки и салати, както и какъв е начинът им на употреба. Концерт на живо, стрелба с пистолет, изпълнения от „Мелодия на годината” и кадри от „Милион и едно желания” ще са само част от изненадите.

Деси Цонева, Бойко Кръстанов, Жана Бергендорф, Лазара Златарева и Калин Вельов ще влязат в ролята на домакини в кулинарното шоу по NOVA. Компанията ще е наистина добра и всички ще са доволни от придобитите нови умения, в които ще имат възможността да се усъвършенстват, а кулинарните шедьоври ще са гарнирани с много музика, добро настроение и забавни моменти.

В понеделник Деси Цонева ще се постарае доста, за да демонстрира експертизата си след преминатите курсове по готварство. Втори в кухнята ще се изявява Бойко Кръстанов – тотално скаран с готвенето, той ще разчита на вещата подкрепа на приятелката си. С корейска вечер Жана Бергендорф ще изненада всички, разказвайки им за времето, когато е живяла там. Заедно със собственичката на корейски ресторант тя ще приготви екзотично меню. Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара от „Милион и едно желания”, ще поеме щафетата и ще запретне ръкави, за да посрещне компанията в четвъртък. Макар да не крие, че е напълно лишена от усет към готвенето, настроение няма да липсва. А в петък вечер Калин Вельов ще се погрижи за силния музикален финал на седмицата.

С настроение и нови приятелства ще завърши седмицата в „Черешката на тортата”. Кой обаче ще спечели титлата „Най-добър домакин” и кое от ястията ще е „Черешката на тортата”? Не пропускайте кулинарното шоу – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.