Не пропускайте епизода на „Черешката на тортата” от 20.00 ч. по NOVA

Лазара Златарева, по-известна като кака Лара от „Милион и едно желания”, поема домакинската щафета в „Черешката на тортата” тази вечер по  NOVA. Телевизионната водеща ще направи всичко възможно, за да спечели сърцата на своите гости - Деси Цонева, Жана Бергендорф, Бойко Кръстанов и Калин Вельов.

Кака Лара не крие, че е напълно лишена от усет към готвенето и ще потърси помощ, както направиха и други от участниците в кулинарното шоу тази седмица. Въпреки че подготовката в кухнята няма да се размине без инциденти и мирис на изгоряло, доброто настроение през вечерта ще компенсира дребните несполуки.

Кака Лара е подготвила за  своите гости милион и една изненади със загадки и шеги, които ще предизвикат не само усмивки, но и сълзи. Какво меню ще подготви кака Лара? И какви са изненадите ѝ? Не пропускайте епизода на „Черешката на тортата” от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.