Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов са домакините в последната седмица на кулинарното шоу

С много хумор, любопитни разговори и състезателен дух приключва новият седми сезон на „Черешката на тортата”. Тази седмица Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов излизат отново на кулинарната сцена за нов опит да спечелят престижния плакет и титлата „Домакин на седмицата”. С досегашните си участия всеки от тях вече има необходимите умения, знае каква е печелившата стратегия и е твърдо решен сега да излезе от кулинарното шоу като победител. Но домакинът на седмицата и този път ще е само един. Не пропускайте големия финал и оспорваното съревнование в „Черешката на тортата” – от понеделник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

Фицата ще открие седмицата с вечеря не къде да е, а в дома на сестрата на съпругата си. Във вторник Иво Инджев ще отведе групата във вилата си на село, за да ги посрещне с био продукция от собствения двор и златни пъстърви, уловени от местния рибарник. Реномето на кулинарен експерт  задължава Камелия Воче да се представи перфектно, затова тя ще сътвори една много приятна вечеря в студиото си. В четвъртък най-младият член в групата – Рут Колева, ще отвори вратите на дома си, където отскоро живее с новия си приятел. А за финал Мира Добрева ще изненада компанията с вечеря в къщата на добър приятел.   

Финалната седмица на кулинарното шоу ще донесе поредната порция свежи идеи, разнообразни специалитети, добро настроение и изненади за зрителите всяка делнична вечер.

Не пропускайте началото на кулинарната седмица в „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.