Вижте кои късметлии получиха чекове от предаването тази седмица

30 щастливци постигнаха финансово безгрижие с печалби от моментните и лото игрите на Национална лотария. В предаването тази събота по NOVA бяха раздадени печалби на стойност 592 000 лева.

По темата

Най-големите късметлии получиха чекове за печалби от 100 000 лева. Играта Лото 5/35 "Златната топка" зарадва със страхотната сума Алдин Мачев от София. "Златните пирамиди 3" донесоха по 100 000 лева на Боряна Иванова от Ракитово и Валентин Кръстев от София. С по 50 000 лева се увеличиха сметките на Крум Георгиев от Плевен благодарение на "Лото +" и Димитър Линчев от село Ново село от "Карибско съкровище".

Билет "Лото +" зарадва с по 20 000 лева Росица Йотова от София и Ибрам Юсеин от село Островица. "Супер Лото +" повиши с по 10 000 лева спестяванията на Марина Методиева от Шумен и Иван Златарев от Пловдив, а "Златната 7" донесе същата сума Красимир Якимов от Рудозем и Петър Стоянов от София. Чекове за 10 000 лева получиха Десислава Гайдарска от София от "Кеш кръстословици", както и Милен Чоков от Харманли от "Лото +". Бонус играта на "Лото 6 от 47" – "Пари на мига" донесе печалба от 10 000 лева на Стойна Ангелова от село Горна Брезница.

Играта "Големят джакпот" зарадва с печалби от 6 000 лева Петя Стефанова-Дачева от София и Иван Караджов от Кричим. С по 5 000 лева увеличиха бюджетите си Димитър Янев от село Яхиново, Анна Димова от София и Никола Полименов от Добрич. Рекордната печалба в "Големият джакпот" достигна космическите 10 600 000 лева тази седмица.

Играта "Лото Спорт" повиши финансите на Зюмбюла Йорданова от село Галата с печалба от 5 000 лева. Билет "Златната мина" позлати с по 5 000 лева Виктор Митев от София и Румяна Митева от Дупница, а "Лото +" изненада със същата сума Анжелина Вълчева от Пазарджик и Гинка Станкова от Аксаково. С печалби от 5 000 лева си тръгнаха Радка Николова от село Ребърково от "Златните пирамиди 3", Веселина Николова от София от "Супер Лото +" и Асен Асенов от Сливен от "Кеш x20". С чекове за печалби от 5 000 лева се прибраха и Йоско Йорданов от село Розино от "Перфектният подарък", Дойчин Божков от София от "Под прикритие" и Силвия Маринова от Етрополе от "Карибско съкровище".