Не пропускайте риалити шоуто от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Само няколко часа след като влезе в Къщата на VIP Brother, железният Майк Тайсън вече се чувства като у дома сред Съквартирантите.  Легендарният боксьор игра Дунавско хоро, танцува с Рени на “Една българска роза” и сподели със Съквартирантите фактите, които знае за България. Майк призна, че е останал впечатлен от историята на страната ни, както и великите български спортисти, а в заключение на разговора добави „България е едно специално място”.

Междувременно Съквартирантите бяха изписани от лудницата на Big Brother, но преди това да се случи Големият брат се увери, че те са в добро психическо здраве след редица процедури и терапии. След смехотерапията, медитацията, терапията чрез крещене и медикаментите, пациентите трябваше да проведат и групова терапия в няколко стъпки. Всеки от тях сподели най-травмиращата случка в живота си, призна кой от останалите го е разочаровал най-много в Къщата, и сподели коя черта в характера си не харесва и иска да промени. Някои от звездите бяха болезнено откровени, а това го доведе една стъпка по-близо да изписването им.

След само една нощ, прекарана в лудницата, Лили сподели на останалите пациенти и на Big Brother, че не се чувства добре и желае да се върне в Къщата. Големият брат изпълни молбата ѝ, но и поднесе огромна изненада на телевизионната водеща – имунитет до края на шоуто, а по този начин Лили Вучкова се превърна в първия сигурен финалист във VIP Brother 2016.

Пълна промяната се очертава и в отношенията между Жана Бергендорф и Явор Бахаров. Певицата е все по-решена в намеренията си да отмъсти по някакъв начин на актьора, а той става все по-настоятелен във флирта си с Емануела. Поп фолк дивата усети напрежението, което се заформя заради нея и въпреки че призна пред Big Brother, че на всяка жена ѝ е приятно да бъде ухажвана, тя поговори с Жана, за да се увери, че обстоятелствата няма да развалят отношенията между двете.

Не пропускайте развитието на отношенията между Съквартирантите във VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg