В "На кафе" гостуваха Никола Николов, който влезе под прикритие в собствената си компания, и една от "жертвите"

Форматът "Шеф под прикритие" по NOVA представи през февруари нов вид риалити, в което шефове на осем големи компании влязоха под прикритие в собствените си фирми, за да видят от първо лице какво се случва в тях. Това се реализираше без сценарий и в естествена работна среда. 

След края на всеки епизод шефовете взимаха решения за своите служители – някои биваха поощрявани, други получаваха мечтани подаръци, а трети се издигаха в йерархията на фирмата. Босовете изиграха ролята си брилянтно, което допринесе за огромната изненада на техните служители, когато разбраха с кого всъщност са работили рамо до рамо. Приятно изненадани останаха и шефовете от експеримента, тъй като се оказа, че и те има какво още да научат за собствения си бизнес. 

Много сбъднати мечти и заслужени възнаграждения белязаха успешното приключване на първия сезон на "Шеф под прикритие". Какво се случва с някои от участниците в риалитито – вижте какво разказаха пред "На кафе" Никола Николов, който влезе под прикритие в собствената си компания, и една от "жертвите" му Марин Петров.