Всяка седмица победителят ще получава наградата от 3 000лв. и възможността да изпълни емблематично парче с гостуващата звезда

Тази вечер зрителите ще видят за първи път в българския ефир новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш“, което ще поднася много изненади и позитивни емоции на звезди и участници. Награда от 3 000 лева и дует с гост-звездата на шоуто ще получава всяка седмица победителят в предаването, което стартира довечера в 21.00 ч. по NOVA.  Всяка седмица зрителите ще могат да проследят формирането на дуетите, което ще постави начало още тази вечер. Седемте дуета с участието на Любо Киров, Люси Дяковска, Криско, Веселин Маринов, Атанас Пенев, Маргарита Хранова и Йорданка Христова ще представят свое изпълнение на специален концерт в Новогодишната нощ. 

"Шоуто се развива по много интересен начин - има много въпросителни и много разсъждения. Някои от тях могат да пеят, а други - лъжат. Кои са те зрителите ще видят тази вечер. Гледайте, ще бъде много интересно", разкриха водещите на шоуто Мария Игнатова и Ненчо Балабанов.

“Пееш или лъжеш” ни показа, че не всички в България са пеещи, но всички са страхотни актьори. Дори да не могат да пеят, всички участници в шоуто са страшно убедителни  и успяваха да ни убедят, че могат. Всички те са много позитивни и усмихнати, ще видим съвсем нови лица”, разкриха в "Здравей, България" , броени часове преди старта на новото шоу Ненчо Балабанов и Люси Дяковска, която също ще влезе в ролята на гост-звезда във формата. 

“Привлече ме идеята колко нестандартно е това шоу. Освен продуцент, аз съм и зрител“, разказа Маги Халваджиян в "На кафе". Водещите на шоуто Мария Игнатова и Ненчо Балабанов изненадаха екипа с липсинк на световни и български хитове, демонстрирайки един от най-забавните кръгове в “Пееш или лъжеш“. “Водещите са изключително важни и са свързващото звено в комуникацията между гост-звезди, участници, съветници и всички тези хора, които правят шоуто толкова забавно и динамично“, допълни Маги след оригиналното изпълнение.

Тази вечер зрителите в България ще видят за първи път новото шоу, което ще разсмива, провокира и изненадва с приятни емоции и много забавление. Стартът на “Пееш или лъжеш“ е точно в 21.00ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY