Вижте кои са късметлиите тази седмица

Водещите на Национална лотария Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха предметни и парични печалби за 1 066 620 лева в предаването тази събота по NOVA. Нови късметлии дойдоха в студиото и получиха чекове за от щедрите билети и лото игри.

Най-голямата щастливка е Виолета Георгиева от село Белокопитово, която получи чек за топ печалба от 250 000 лева от билет "Бинго Лото".

С 200 000 лева от "Американско бинго" забогатя Галина Василева от Асеновград, а "Карибско съкровище" донесе 100 000 лева на Велико Великов от Шумен. Чек за 100 000 лева получи и Матей Матеев от Разград от билет "Супер Лото +". "Златните Пирамиди 3" пък зарадваха с 50 000 лева Константин Митев от Кърджали.

Чекове за печалби от 20 000 лева получиха Васил Георгиев от Дупница от билет "Златната мина" и Стефанка Даракчиева от Габрово от "Лото +". Елена Акрабова от Сливен и Мария Йорданова от село Дивотино откриха по 12 думи в билет "Кеш кръстословици" и увеличиха бюджетите си с по 10 000 лева. Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Пенка Иванова от Казанлък от "Лото +", Ивелин Младенов от Костенец от "Супер Лото +" и Анета Пашaлиева от Чепеларе от "Златната 7".

Играта "Големият джакпот" донесе печалби на девет късметлии. Суми от 6 000 лева грабнаха Гинка Йовчева от Хасково, Стефка Бързилова от Бургас, Себиха Маданлиева от село Малево, Тихомир Славов от Варна, Северина Асенова от София, Хари Генов от Варна и Валентин Вапцаров от Добрич. С по 5 000 лева увеличиха спестяванията си Мария Гайтаникова и Мила Маринова от София.

"Златните Пирамиди 3" донесоха по 5 000 лева на Денчо Трухчев от Твърдица и Хюлия Бейти от село Правда, а "Златната 7" позлати със същата сума Димитър Христов от Разград и Тодор Тодоров от Дългопол. Билет "Супер Лото +" зарадва с по 5 000 лева Тодорка Костова от Варна, Цветомила Вутева от село Радомирци, Борис Иванов от село Манолско Конаре и Стефан Динев от Стара Загора. "Лото +" повиши стандарта на живот с печалби от 5 000 лева на Мехмед Алиш от Кърджали, Елена Колева от Попово и Байрям Мурад от Асеновград. Иво Каравастев от Пловдив и Красимира Костова от Кричим откриха по 11 думи в билет "Кеш кръстословици" и забогатяха с печалби от 5 000 лева.

Не пропускайте Национална лотария в събота от 19.30 ч. по NOVA.