Ще глътне ли вода този път Юлиян Константинов или Андрей Слабаков ще потъне за пореден път?

Драматичен епизод на "Аз обичам България" обещава да остави зрителите "без ума и дума" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Нахъсани за победа и заредени със страхотно настроение са новите четници на войводата Юлиян. В петък зад гърба му ще застанат недостижимият връх на телевизионната кулинария шеф Манчев, взривоопасната смес от таланти, позитивизъм и очарование Милица Гладнишка и актьорът Димо Алексиев, благодарение на когото всички дами в страната въздишат по непокорния д-р Калин Генадиев от успешния български сериал "Откраднат живот" по NOVA.

Снимки от епизода може да видите ТУК

Андрей се е приготвил за бой със звездна селекция в новия сезон на шоуто. За победата и за честта на своя капитан ще се бори великолепната актриса символ за поколения български жени Марта Вачкова. Мъжко рамо ще удари легендарният майстор на хумора Димитър Туджаров-Шкумбата. Не само с красота, но и с ум, остър като бръснач, ще впечатли красивото лице на времето по NOVA Гергана Малкоданска.

Звездите ще се раздадат за своите капитани и ще превърнат петъчния епизод във феноменално състезание. Предстоят обрати в резултата след всеки кръг, а отборите почти до финала ще се гонят само на 2 точки разлика.

Дори и "Рожденият ден" на шеф Манчев няма да се окаже решаващ за разплитането на интригата в резултата. Затова гвоздей в програмата ще бъде кръгът "Удави капитана" и най-великият обрат в историята на шоуто досега – зрители и участници ще тръпнат в напрежение до последната секунда, когато единият от капитаните ще бъде удавен. Дали това ще бъде Андрей Слабаков, който изостава в капитанската битка по време на новия сезон, или този път Юлиян Константинов ще глътне вода и ще се прости с наградата в третия епизод?

Не пропускайте отговора тази вечер от 20.00 ч., когато изборът е само един – "Аз обичам България" по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.