Рожденият ден на любимата актриса Латинка Петрова ще активира подаръка-бомба и ще накара един от участниците да избухне тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След феноменалния обрат в "Удави капитана", когато въпреки изоставането си Андрей Слабаков успя да си гарантира победата буквално в последната секунда, този петък ще изправи капитаните в решителна битка в последния епизод на новия сезон на най-родолюбивото състезание в ефира "Аз обичам България".

Снимки от празничния епизод може да видите ТУК

Дали късметът на Юлиян ще му помогне да се окичи с титлата на капитан победител на сезона? Или Андрей ще успее да изравни резултата и ще прехвърли интригата на капитанската битка в новата година? Отговорите очаквайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, когато е време за решителната финална битка в празнична атмосфера.

В отбора на Андрей ще се състезава мъжката половинка от легендарния дует "Ритон" Здравко, който ще влезе в открита и бурна конфронтанция с капитана на противниците. Мис България за 2016 година Габриела Кирова ще бъде красивото лице в четата на Андрей, който ще разчита и на олимпийската подкрепа на Мария Гроздева. Именно точният мерник на великата българска състезателка по стрелба ще се окаже решаващ за резултата в кръга "Петилетката за 60 секунди".

Катя от "Ритон" ще влезе в пряк дуел със своя съпруг и дуетен партньор за честта на Юлиян Констатинов, който ще разчита също на физиката, подготовката и неподправения чар на провокативния репортер Даниел Петканов. Любимата българска актриса Латинка Петрова ще се раздаде безрезервно, за да повдигне духа на отбора. Нейният рожден ден ще се превърне в повод не само за избухването на подаръка-бомба, но и за избухването на един от участниците.

В решителната битка ще пострада и самата водеща Евелина Павлова в опит да разтърве капитаните, хванали се за гушите пред "Колелото". Точно там ще се случат големите обрати. Строгият съдник на шоуто ще създаде инфарктна финална интрига, в която единият отбор дори ще започне да празнува победата, преди да осъзнае, че развръзката всъщност не е в негова полза. За първи път ще има и отбор, успял да познае точния процент в единия от въпросите на "Колелото", посветени на празничните навици на българина.

"Аз обичам България" вдигна високо летвата и големият финал ще бъде достоен завършек на новия сезон на шоуто, както и тържествено обещание за още по-големи изненади за зрителите в продължението на най-българското предаване и през новата година.

Не пропускайте интригата, която ще задържи вниманието на участници и зрители до последната секунда в големия финал на предаването, което не се гледа с очите, а със сърцето – "Аз обичам България" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.