Звездните дуети ще се отправят към големия Новогодишен концерт на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Примата на българската естрада се оказа успешно подведена от актьор от Театър “София“, който получи възможността да й партнира в големия Новогодишен концерт. Росен Белов доказа, че имитацията, която може да заблуди и най-големите изпълнители, е едно от неоспоримите предизвикателства на “Пееш или лъжеш“.

Снимки от предаването с Йорданка Христова може да видите ТУК

Забавното музикално шоу поднесе нови изненади и оригинални участници на Йорданка Христова, която остави на полуфинал Росен и Кристъл Илчева – хореограф по народни танци. Сред уменията на кандидатите бяха демонстрирани боди пъмп и рецитал на Ромео и Жулиета на македонски, които присъединиха Съвета на шоуто в поредица забавни моменти.

След запяването на емблематичната песен на Йорданка Христова “Песен моя, обич моя“, гост-звезда и победител ще се отправят към Новогодишния концерт заедно с останалите дуети, които ще представят някои от най-обичаните и известни български песни. Зрителите ще видят представянето на звездните дуети в истинска празнична атмосфера на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY