Темите и гостите в предаването тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

В празничните дни на Коледа в предаването “Събуди се” по NOVA водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов отново ще срещнат зрителите с някои от най-именитите българи, които ще споделят своя поглед и емоции към отминаващата година.

Сутринта на Бъдни вечер зрителите ще изкарат в компанията на любимо българско семейство – певицата Тони Димитрова и дъщеря й Магдалена в разговор с Ива Софиянска-Божкова.  

Ще разберем и как изглежда годината през погледа на две успели жени - Илияна Раева и Лиляна Павлова, които ще се представят своите непознати лица като две майки в студиото на “Събуди се“ в коледното издание на предаването на 25 декември.

Проф.Камбуров от най-успешния лекарски сериал в България “Откраднат живот“ се среща с истинския проф.Камбуров - ортопед-травматолог от Варна.

За смисъла на Коледа Ани Салич разказва в лично интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо. На връх празника очаквайте и най-добрата българска спортистка за 2016-та Мирела Демирева, както и новия ансамбъл по художествена гимнастика.

Калин Врачански споделя своите размисли за силата на смирението.

Могат ли лицата на Прогнозата за времето по NOVA Никол, Деси и Гери да готвят коледна пуйка?

Гледайте в “Събуди се“ в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.