Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" Михаела е притеснена, че много малко хора ще се включат в предстоящия протест за защита на животните. В епизода тази вечер Дани решава да й помогне, като популяризират събитието с провокативни снимки, които той прави на Михаела.

Междувременно Джулия прави опити да събере Марио и Стефания. Тя го кани в дома си на кафе, след което измисля повод да излезе, за да ги остави насаме. 

Божидар намира писмо от Асен, от което разбира, че е имал план да замине с Райна. Той подозира, че изчезването на сина му е работа на Богомил. Божидар моли Симона да го уведоми веднага, ако научи нещо, тя не проявява съчувствие, но по-късно моли баща си за помощ. Боби е човекът, който намира решение на всяка ситуация, ще открие ли Асен, преди да е станало късно? Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.