Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази вечер Симона е шокирана от новината, че има леля. Двете решават, че имат много да наваксват и прекарват деня заедно. Междувременно Боби и Ася отиват на канго джъмпс, като по време на тренировката на Ася й прилошава. 

Здравословното състояние на Стела се влошава, а пасторът настоява тя да отиде да продава книги, защото църквата има нужда от средства. Тя го моли за пореден път да иде на лекар, но пасторът е категоричен, че Бог е с нея, а лекарите са просто шарлатани. Стела смирено му се доверява и отива да работи. Зара вижда случайно Стела на улицата и предлага да й помогне, но Стела отказва. Впоследствие Зара разказва на Дани за случилото се и двамата отиват да я търсят, но научават, че е припаднала и са я откарали с линейка в болница.

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.