Гостите в предаването тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

Политически сюжети, истории за много пари и български герои, покорили световните награди "Оскар", ще видят зрителите в предаването "Комбина" тази неделя по NOVA.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще гостува в студиото. Само седмица преди встъпването в длъжност на новия президент ген. Румен Радев  Желязната лейди от "Позитано" 20 ще отговаря на въпросите на Лора Крумова. Политическо и лично за големите зависимости в малка България, за приятелствата и предателствата…

35 години след култовия български филм "Оркестър без име" в студиото на "Комбина" ще гостува Георги Мамалев. Заедно със спомените, с него  ще бъдат и порасналите му синове, за да разкажат какво е да израснеш на  снимачната площадка.

Двама край люлката – за първи път една от най-обсъжданите двойки на българското кино Деян Донков и Радина Кърджилова ще отворят вратите на дома си за камерата на NOVA. Те ще разкажат за пътя от лудото влюбване до тихото щастие вкъщи пред камината.

Българският Доналд Тръмп – милионерът Стефан Шарлопов, ще коментира българската политическа реалност и изцепките на новоизбрания американски президент. Защо парите никога не спят и колко е важно да бъдеш сериозен, когато си в бизнеса и политиката?

Миролюба Бенатова представя: Българи с Оскар. Историята на Владко от Русе, който тези дни ще вземе "Оскар" за исторически принос в развитието на киното. Програмирал е технология, която улеснява създаването на 3D, така че, като гледаме филма, да не разпознаем, че пейзажът е "рисуван" на компютър, а не е сниман в реалността. "Владимир Койлазов и Peter Mitev са моята българска мечта", казва Миролюба Бенатова. Владко се е учил да програмира без компютър, защото нямал. А с Петър се открили в Софийския университет. 

Гледайте Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев в "Комбина" – тази неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.