Два епизода от риалити сериала ще гледат зрителите тази седмица

Изненадващ гост от миналото, тъжна вест и любовни терзания очакват зрителите в риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица – във вторник и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. Изненада очаква Симона, която среща любим човек от миналото. Радостта от срещата обаче преминава в притеснение и мобилизира Мони да помогне по начин, както само тя умее.

Междувременно Калина получава шокираща вест. Сестрата на Боби е притеснена да научи какво се случва с вуйчо й от Жеравна. Ситуацията променя отношението на Калина и всички събития, свързани с наследството от нейната майка.

Новината за годежа на Йоана подтиска Коко. В пристъп на отчаяние, той взима особено решение, с което за пореден път напряга своите съквартиранти. 

Странни взаимоотношения се развиват между Михаела и Марио. Той се опитва да я спечели по най-различни начини, но дали Михаела ще се впечатли от помощта му?

Гледайте риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица във вторник и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.