Нови чувства се пробуждат, тайни връзки ще бъдат разкрити в риалити сериала

Интересно развитие търпят отношенията на героите от “София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала, който тази седмица ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Докато някои от приятелите изживяват кротко и спокойно любовта си, други няма да си намерят  място заради противоречивите емоции, които ги владеят.

Двама от героите влизат в остър сблъсък. Това са Дани и Марио. Съперничеството между тях достига връхната си точка. След номер, който Марио погажда, нервите на Дани просто не издържат. Чашата прелива точно в най-неподходящия момент и един от двамата сериозно ще пострада. Съвсем изненадващо обаче това слага началото на нови тайни взаимоотношения с неясни последствия.

 Нови отношения е на път да започне и Цвети. Момичето с кадифения глас обаче никак не е сигурно нито в чувствата си, нито в подкрепата на своите приятели. Затова тя се опитва да запази връзката в пълна тайна. Дали ще успее и как ще се отрази това на атмосферата в квартирата на Симона?

Самата Симона никак не обича тайни и често се превръща почти в следовател, когато усеща, че някой от близките може би крие нещо. Двамата с Асен ще направят шокиращо откритие, свързано с дълбоко прикривана истина. Дали ще успеят да приемат действителността, или ще се конфронтират с нея?

Много забавни моменти предстоят за Калина, Коко и Драго, които посрещат група испански туристи в хостела. Коки има идея да организират за гостите специална развлекателна програма. Програмата включва не само разходка из забележителностите на столицата. Освен това Коко и Драго са решили да запознаят чужденците с българската култура и история. Комичните ситуации и смешните изненади са в кърпа вързани на всички участници в интересното начинание. Дали обаче испанците ще понесат културния шок от цялата организация на Коко и компания?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от понеделник до четвъртък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.