Още за нацистките поздрави, агресията по улиците, шоуто на Тръмп и звездите пред камерата на Ива Софиянска-Божкова и Мон Дьо в “Събуди се“ - тази събота и неделя, от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA

Ще разклатят ли нацистките поздрави правителството и защо подминаваме агресията около нас, са само част от отговорите, които водещите на “Събуди се“ Мирослава Иванова и Деян Веселинов ще търсят този уикенд от своите гости, между които са Волен Сидеров и съпругата на звездата от “Като две капки вода“ Ваня Джаферович – Евгения, също жертва на насилие.

Аферата “Цум гейт” – повод за среща между премиер и висш съдия. Какво си казаха Бойко Борисов и Лозан Панов? На живо от кабинета на члена на ВСС. На живо от САЩ “Събуди се“ ще проследи поредната афера с печат “Доналд Тръмп“ и ще потърси отговор на въпроса: Докъде ще стигне американският президент?

Ива Софиянска-Божкова ще се срещне със сина на Христо Мутафчиев - Асен, за да разбере повече за вълненията в живота на наследника на голямата актьорска фамилия. Мариян Станков-Мон Дьо пък ще разкрие още тайни от света на звездите в България с помощта на техния личен фотограф – Красена Ангелова.

И още: В следващите няколко седмици кампанията на Новините на NOVA "Мисия Образование" поставя на фокус проблемите в детските градини. В серия от специални репортажи в "Събуди се" водещите и репортерите на NOVA ще търсят решенията на проблемите в системата. Какъв е генезисът на проблема, изпълними ли са на практика исканията на протестиращите родители и как е устроена системата в чужбина? Отговорите - в "Мисия Образование".

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес