Гледайте комедиите “Хижата” от 12.30 ч. и “С цялото си сърце” от 14.15 ч. по NOVA

Две филмови заглавия, изпълнени със смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA. От 12.30 ч. съдбата ще сблъска звездата от хитовата кино поредица “Завръщане в бъдещето” Лиа Томпсън със злия герой от “Кралят на скорпионите” Стивън Бранд в семейната комедия “Хижата”. Двамата ще влязат в ролята на самотни родители, които се отправят на почивка с децата си, но техните семейства се оказват под един покрив след допусната грешка от страна на туристическата агенция. Всеки трябва да направи компромис и да сподели хижата с останалите или всички ще провалят лятната си почивка. Дали с времето двете семейства ще успеят да надмогнат различията и да се сприятелят?

От 14.15 ч. в романтичната комедия “С цялото си сърце” известната с ролята си в сериала “Баща по неволя” актриса Лейси Чабърт ще докаже, че споровете за наследство не винаги завършват с вражда. Чабърт се превъплъщава в Джени – млада жена, чийто живот внезапно се променя, тъй като наследява голяма къща в провинцията. Много бързо тя разбира, че трябва да дели наследството си с Браян - обсебен от работа си брокер на Уол Стрийт.  Двамата са привидно много различни, но съвсем скоро те започват да се опознават, работейки заедно по  новия си дом…

Не пропускайте да се посмеете със семейната комедията “Хижата” от 12.30 ч. и романтичната комедия “С цялото си сърце” от 14.15 ч. по NOVA.