Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на сайта на "Великият понеделник"

Петата седмица на най-демократичната кампания "Великият понеделник" отново предлага жанрово разнообразие от филми, като първото предложение е "Моята голяма луда гръцка сватба 2". В продължението на една от най-касовите романтични комедии ще се окаже, че родителите на Тула не са официално женени. Това разбира се ще доведе до организирането на нова гръцка сватба, изпълнена с емоции и забавни моменти.

Второто предложение за дамите тази седмица е лентата "Как да правиш любов като англичанин". Пиърс Броснан ще се забърка с две красиви доведени сестри, изиграни от изкусително красивите актриси Салма Хайек и Джесика Алба, а отношенията помежду им никак няма да бъдат прости. 

Следващото предложение във "Великият понеделник" е филмът "Херкулес" с бившия кечист Дуейн Джонсън - Скалата. Той влиза в ролята на сина на краля на боговете Зевс, който ще се впусне в битка срещу тиранични врагове. 

Експлозивният екшън с Джейсън Стейтъм - "Смъртоносна надпревара", чието действие се развива в полуиндустриалната пустош на бъдещето е четвъртият участник в кампанията в петата седмица. Затвор, пълен с углавни престъпници, ще вдъхнови затворниците да организират зловещо забавление с потенциал за големи печалби.

Финалното, пето предложение, ще бъде за Джаки Чан и класическата лента с негово участие - "Смокинг". Зрелищният екшън с много ефекти и чувство за хумор разглежда историята на обикновен шофьор на такси, на когото биват поверени купища пари и шпионски костюм. Постепенно главният герой ще се окаже въвлечен в опасния сват на международния шпионаж. 

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 31 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни брандирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.