Мон Дьо и Ива, Никол Станкулова, Деян Веселинов и Румен Бахов ще зарадват зрителите с интересни истории и истории на известни личности

Най-гледаният сутрешен блок “Здравей, България” ще зарадва зрителите с нови интересни рубрики през есенния телевизионен сезон. Освен интервютата си в “Събуди се“, Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо през седмицата ще сменят студиото с място зад кормилото в новата рубрика в "Запей, България".

“Този автомобил е нашето ново работно място. С него ще возим известни български личности и звезди, ще слушаме Радио NOVA NEWS и ще чуем тяхното мнение за актуалните събития.”, разкриха Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо в “Здравей, България”. Двамата ще дадат възможност на звездите да довършват сутрешната си песен, която започват под душа в техния автомобил, защото “както всеки един човек обича да пее в задръстването, когато чуе любимата си песен по радиото”. Коя е първата звезда, която ще се качи с тях в сутрешния трафик – ще разберем съвсем скоро.

“Решихме да вкараме един акцент на позитивното в “Здравей, България” като се срещаме с хората по хубав повод – техните рождени дни. Това ще бъде рожденик на седмицата”, разкри Никол Станкулова, която в новата си рубрика ще направи зрителите съпричастни с празниците на известните рожденици, но също така ще им отправя интересни предизвикателства, които да ги изкарат от обичайната им среда. Първата личност, която ще представи Никол Станкулова в своята рубрика, е народната певица Николина Чакърдъкова.

През новия телевизионен сезон в “Здравей, България” ще разказва за “човешката история зад спортните успехи” в новата си рубрика “Другата игра”. “Истината е, че в спорта прекалено много в резултата, но аз искам да покажа какво представляват тези хора извън спортния терен”, сподели Деян в “Здравей, България”.

И през новия сезон Георги Георгиев ще бъде “На твоя страна“ с полезна потребителска информация, а Румен Бахов ще преследва историите, които са “Пълен абсурд“.

Не пропускайте новите рубрики в  “Здравей, България“ през новия телевизионен сезон – всеки делничен ден от 6.20 ч. по NOVA.

За още новини от "Здравей, България" ​харесайте страницата на предаването във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.