Петият сезон на кампанията я утвърди като институция сред българските киномани

”Твърде лично 3” поставя финала на петия сезон на кампанията "Великият понеделник" по KINO NOVA. Екшън-трилърът с Лийъм Нийсън спечели сърцата и гласовете на зрителите с историята на бившия разузнавач от ЦРУ, превърнал се в най-безмилостен отмъстител в сагата на под вещото ръководство на известния продуцент и сценарист Люк Бесон и режисьора Оливие Мегатон.

Петият сезон на “Великият понеделник” отново доказа, че кампанията има статут на институция сред българските киномани. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, за да изберат какво искат да гледат в ефира на KinoNova. Първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie на годишната церемония Effie Awards в категорията “Медийна реклама”, но най-голямото признание дойде от самите зрители – близо 50 000 киномани се включиха във „Великият понеделник” през 2013 г. През 2014 г. вторият сезон на “Великият понеделник” удвои феновете си, които са близо 100 000.

Това лято “Великият понеделник” всяка седмица даваше на участниците възможност да спечелят страхотни брандирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло. 

KINO NOVA благодари на всички, които взеха участие в петият сезон на "Великият понеделник".