Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тервел Пулев ще докаже, че се справя в кухнята не по-зле, отколкото на ринга в  "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA шампионът ще докара своите гости  - актьорите Радина Кърджилова, Параскева Джукелова, Моньо Монев и моделът Катрин Вачева, до гастрономически нокаут.

Тервел ще подходи сериозно към менюто и ще покаже лично отношение, отчитайки предпочитанията на всеки от своите сътрапезници.  Спортна дисциплина ще бъде проявена при пазаруването, като продуктите ще излязат доста по-малко от предизвикателния бюджет от 40 лева на шеф Манчев. Въпреки финансовите ограничения, Тервел ще успее да приготви тристепенно меню, в което присъства телешко месо и скариди, а готвенето ще покаже, че има сериозно отношение и култура на храната.По време на вечерята шампионът ще подгрее настроението с интересни истории от своя живот, а изненадата му ще спечели сърцата на гостите му.

Каква изненада е подготвил Тервел Пулев за своите гости и как те ще оценят неговата вечеря? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.