Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Катрин Вачева ще се прояви като истински ветеран в кухнята на “Черешката на тортата”. Макар да изтъква, че е новобранец в готвенето,  в епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA моделът ще изненада своите гости  - актьорите Радина Кърджилова, Параскева Джукелова, Моньо Монев и шампионът по бокс Тервел Пулев, с неподозираните си гастрономически заложби.

Катрин ще се справи майсторски с пазаруването с предизвикателния бюджет от 40 лева, залагайки на библейския принцип “Поискай и ще ти се даде”. В кухнята моделът пък  ще смае шеф Манчев с кулинарното си творчество и ще докаже, че и манекенките се носят “неглиже”. Гостите ѝ ще бъдат изненадани и от другите ѝ скрити таланти и очаровани от нейната изненада, а вечерта ще премине в емоционални разговори за любовта и връзките на звездите.

С какво ще изненада Катрин Вачева своите гости и как те ще оценят нейните кулинарни усилия? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.